Breakit_Sanna

Ränteradar i media: Breakit.se

26.11.20

Breakit.se har skrivit en artikel om Ränteradar.se‘s lansering i Sverige. Ränteradar’s Sverigechef Sanna Altun, har intervjuats om hur företagets vison ser ut samt hur verksamheten skall bedrivas framöver.

Vi på Ränteradar.se tycker det är väldigt kul att få uppmärksamhet i media, då det hjälper oss att nå ut till fler användare. Målet är, som även omnämns i artikeln, att hjälpa bolånekunder sänka sina bolånekostnader. Detta vill vi göra genom att visa marknadens alternativ för just dig, via en enkel och användarvänlig tjänst.

För oss är det viktigt att tjänsten skall vara gratis för dig som användare. Att bankerna väljer att dölja sina boräntor är inte något som hushållen ska behöva betala för.

Vår affärsmodell kommer därför att bygga på samarbeten med bolånegivare. Detta innebär inte att de kan köpa sig en bättre rangering. Vad tjänsten visar styrs helt och hållet av bolåneinstitutens faktiska erbjudanden.

Missa inte heller vårt egna blogginlägg om Sverigelanseringen här.

lansering

Om Breakit

Breakit skriver dagligen om startups och det nya näringslivet. På bara fem år har de lyckats skapa en digital nyhetssajt som når över 200 000 veckoliga användare. Deras mediesajt har också vunnit ett flertal fina priser sedan de startade. Några av priserna är “Årets digitala tidskrift, fackpress 2017”, “Guldspaden 2018″ och “Sveriges Tidskrifters Stora Pris 2019”.

Du kan läsa artikeln om Ränteradar.se’s lansering här.